Optima Ratio Könyvelő Iroda Kft.

Közzététel dátuma: 2020-09-26 20:23:09 | Kapcsolattartó neve: Keresztesi Attila |
Elérhetőségi cím: 1033 Budapest, Búvár u. 3. | 506 megtekintés |

OLCSÓ KÖNYVELŐT KERES? AKKOR AZ ÖN SZÁMÁRA NEM A MI CÉGÜNK A MEGFELELŐ VÁLASZTÁS

Ha szívműtét előtt álla, biztosan nem a legolcsóbb szívsebészt keresné, hanem a legjobbat. A cége számára éppen olyan fontos a jó könyvelő, mint Önnek a legjobb szívsebész.

Mi törekszünk arra, hogy a partnereink számára mi legyünk a legjobb könyvelők. Ha olyan területről érkezik hozzánk új partner, mely területen még nincs tapasztalatunk, mielőtt elvállaljuk a könyvelést, a jogszabályi háttéren túlmenően tanulmányozzuk a szakterületét, hogy "egy nyelvet" beszéljünk, megértsük a cége működését, segíteni tudjuk a gazdálkodását, és legális adótervezési és költséghatékonyságot növelő javaslatokkal növeljük a profitabilitását.

Csak annyi ügyfelet vállalunk el, amennyit a lehető legmagasabb színvonalon ki tudunk szolgálni, kellő figyelmet és időt tudjunk fordítani a személyes kapcsolattartásra. Olyan ez, mint amikor egy 50 asztalos étteremben nem két felszolgáló rohangál a vendégek között, hanem egy dolgozóra csak annyi asztal jut, hogy a vendég minden rezdülésére tudjon kedvesen, szakszerűen és gyorsan reagálni.

Elérhetőek vagyunk a partnereink számára, kérdéseikre válaszolunk, visszahívjuk őket, ha szükséges, munkaidőn kívül is.

A háttérben kitartóan képezzük magunkat a szakterületünkön, fejlesztjük a cégünket és a szolgáltatásainkat, hogy még magasabb szinten tudjuk kiszolgálni az ügyfeleinket. Gondosan követjük az adófolyószámlájuk alakulását.

Szükség esetén elkísérjük, vagy képviseljük az adóhatóságok előtt. Vállaljuk a felelősséget a munkánkért!

Annak érdekében, hogy a partnereink és a saját vállalkozásunk is biztonságban legyen 50 millió forintos felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Ön is ilyen elbánást, szolgáltatást szeretne? Jöjjön el hozzánk, beszélgessünk, ha minket választ, mindet megteszünk, hogy rászolgáljuk a bizalmára, ha nem vendégünk volt egy kávéra, teára!

https://www.optimaratio.hu/kapcsolat/

Kapcsolat Keresztesi Attila: Optima Ratio Könyvelő Iroda Kft.

Telefon: +36204926712

*

*

*


captcha