Komplex 78 Bt.

Közzététel dátuma: 2016-10-20 16:02:34 | Kapcsolattartó neve: Nagy Szabolcs |
Elérhetőségi cím: 8000 Székesfehérvár, Dobó utca 21. | 1344 megtekintés |

A Komplex 78 Bt. célja, hogy megbízható, minőségi könyvelési, bérszámfejtési, adótanácsadási szolgáltatást nyújtson gazdasági társaságok (Kft., Bt.), egyéni vállalkozók és civil szervezetek (egyesület, alapítvány, egyház) részére. Ügyfeleink elsősorban a kis- és középvállalkozások köréből kerülnek ki, melyek tevékenységei a gazdasági élet széles körét lefedik. Partnereinknek folyamatos kapcsolattartást biztosítunk, a feldolgozott anyagok alapján tájékoztatást nyújtunk a gazdasági tevékenységének eredményességéről, várható adó- és járulék terheiről, továbbá honlapunkon (www.komplex78.hu) megtalálhatók az adózást, számvitelt, bérszámfejtést érintő változások, hírek, hasznos információk, az adminisztrációt segítő dokumentumok.
Ha kéri az ügyfél, megoldható a személyes találkozókat mellőznünk, futáron keresztül a könyvelési anyag eljuthat hozzánk. E-mail és telefon útján tarthatjuk a kapcsolatot.
Szolgáltatásaink: könyvelés; egyszeres és kettős könyvvitel vezetése; adótanácsadás; munkaügyi feladatok ellátása; bér és társadalombiztosítási ügyintézés; bérszámfejtés; SZJA, EVA, KIVA, KATA bevallás elkészítése; szabályzat, kimutatás, mérleg, adóbevallás, beszámoló készítése; képviselet a hatóságok (NAV és TB) előtt, pályázati elszámolás.
Székesfehérvár és környékéről várjuk leendő ügyfeleinket!

Kapcsolat Nagy Szabolcs: Komplex 78 Bt.

Telefon: (30) 509-2254 (22) 347-802

*

*

*


captcha