MÓNIKA Könyvelő és Szolgáltató Iroda

Közzététel dátuma: 2016-11-28 21:36:06 | Kapcsolattartó neve: Samai Mónika |
Elérhetőségi cím: A fenti helyiségekben, megbeszélés szerinti helyen és időben | 1036 megtekintés |

MÓNIKA Könyvelő és Szolgáltató Iroda


Elérhetőségi cím: Esztergom, Budapest
|
Könyvelést(mobil és távkönyvelést) bérszámfejtést, hatóságok előtti képviseletet, bevallások elkészítését garanciával vállalom.
Kényelmi szolgáltatásként: minden kedves érdeklődőt, leendő és már meglévő ügyfeleimet visszahívok, csökkentve ezzel is az Önök költségeit.
Továbbá, könyvelési anyagát on-line módon, valamint postán is fogadom,valamint futár-szolgáltatással is el lehet juttatni hozzám az anyagot; lehetőséget biztosítva Önnek arra, hogy minél több időt tudjon vállalkozásának sikerességére, a bevétel szerzésre fordítani. De természetesen, a "hagyományos" módon, tehát személyesen is átadhatja a könyveléshez szükséges anyagot.

Jelenlegi akciónk keretében minden 2017. 01.31-ig szerződést kötő új ügyfelünknek az első hónap könyvelési díját elengedjük!
Továbbá, az újonnan alakuló cégeknek is 1 havi díjat elengedünk.

Az 1 havi díj jóváírására a harmadik kifizetett hónap után, tehát a negyedik hónapban esedékes (kvázi, a negyedik hónapban ingyen könyvelünk Önnek)

Kérem nézze meg a weboldalamat is: http://www.profikonyveloesztergom.hu/

illetve Facebook oldalamat: https://www.facebook.com/monikakonyveloiroda/?fref=nf

Érdeklődni a monikakonyveloiroda05@gmail.com, illetve a + 36 70 884 9899 telefonszámon lehet.

Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok, több, mint 30 éves gyakorlattal rendelkezem.

Elsősorban: Esztergom, Dorog, Tát, Tokod, Nyergesújfalu, Lábatlan, Dömös, Pilismarót, Visegrád, Sárisáp, Bajót, Bajna, Komárom, Szőny, Mocsa, Tata, Tatabánya, valamint Budapest II., III., IV., IX. és XIII. kerületéből várom az érdeklődőket.

Kapcsolat Samai Mónika: MÓNIKA Könyvelő és Szolgáltató IrodaKapcsolat Samai Mónika: MÓNIKA Könyvelő és Szolgáltató Iroda

Telefon: +36203202580

*

*

*


captcha