CTST KFT.

Közzététel dátuma: 2017-07-05 10:46:52 | Kapcsolattartó neve: Kárpáti Zoltánné |
Elérhetőségi cím: 3521 Miskolc, Barát u. 12. | 1098 megtekintés |

Ismerje meg a Kisvállalati Adó kedvező feltételeit! KIVA-s cég könyvelését vállaljuk. Mi nem csak a jogszabályokat ismerjük, hanem a termelő cégek valós napi gondjait is.
Cégünk 1995-ben alakult, alaptevékenységünk gépek, berendezések javítása, telepítése. Létszámunk 10-15 fő. Megalakulásunk óta, talán egyedülálló módon mi magunk végzünk minden olyan nem termelő tevékenységet is, ami a gazdálkodáshoz szükséges pl. könyvelési, adózási, bérügyi, munkaügyi, minőségirányítási tevékenységet, igy komplex módon ismerjük a kisvállalkozás műszaki, termelési sajátosságait és a gazdálkodási oldalt is. Cégünk a Kisvállalati Adó (KIVA) bevezetése, 2013. óta alkalmazza ezt a kedvező adózási módot, mely a 2017. évi jelentős változástól kifejezetten kedvező, azon vállalkozások számára, akik alkalmazottakat foglalkoztatnak és nyereségük egy részét visszaforgatják a termelésbe, beruházásba, fejlesztésbe. Tapasztalatunk szerint a hozzánk hasonló kisvállalkozások nem nagyon ismerik ezt a kedvező adózási módot és a kezdeti bonyolultsága miatt a könyvelők sem szívesen ismertették meg ügyfeleikkel.
Az évtizedek alatt felhalmozódott gazdálkodási tapasztalatainkat hasznosítva tevékenységünket szeretnénk kiterjeszteni, vállaljuk KIVA-s cégek könyvelését.
A tevékenység végzésének mind tárgyi, mind immateriális, mind szakmai feltételei biztosítottak. Gazdasági ügyvezetőnk regisztrált Mérlegképes könyvelő és regisztrált adótanácsadó. A szakmai ismeretek napra készségét a folyamatos képzések és a szakmai kiadványok biztosítják. Tevékenységünkhöz jogtiszta Kulcs-Soft progamokat használunk (kettős könyvelés, bérszámfejtés, tárgyieszköz nyilvántartás, házi pénztár). Várjuk megtisztelő megkeresésüket.
e-mail: karpati.zoltanne@ctst.t-online.hu
mobil telefon: +36 30 5252904


Kapcsolat Kárpáti Zoltánné: CTST KFT.

Telefon: +36 30 5252904

*

*

*


captcha